Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Калакура М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Калакура М. М. 
Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 99-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 320.227 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Калакура М. М. 
Нові технології десертних виробів з апіпродуктами [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 184-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 677.695 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Калакура М. М. 
Шляхи покращення властивостей фруктових начинок [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 225-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__54
Попередній перегляд:   Завантажити - 813.072 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Калакура М. М. 
Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, Л. А. Данкевич, В. В. Ніколіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__37
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.099 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Калакура М. М. 
Нове в технологіях овочевих кулінарних виробів [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__58
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.982 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Калакура М. М. 
Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, А. Т. Ратушенко, Г. А. Бублик // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.043 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Калакура М. М. 
Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, О. В. Щирська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 308-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 292.667 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Габ А. І. 
Нанотехнології та наноматеріали в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / А. І. Габ, М. М. Калакура, Н. Ф. Кущевська, В. В. Малишев // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 188.531 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського